© Amnesty International

"Lidská práva na triku." Amnesty spouští vlastní e-shop

  Článek

  Česká republika publikován 22.8.2021

Limitovaná edice mikin, triček, tašek nebo třeba ponožek a dalších produktů. Česká pobočka mezinárodního hnutí na ochranu lidských práv spouští Amnesty shop.

Lidská práva si odteď na triko může vzít úplně každý. Anebo třeba na mikinu, která zahřeje víc než kterákoli jiná, a to hlavně proto, že její koupí uděláte dobrý skutek. Nebo je libo spíše plátěnou tašku, ponožky nebo láhev na pití? Ať už si vyberete cokoliv, podpoříte tím boj za lidská práva a stáváte se superhrdinou či superhrdinkou, kteří po našem boku bojují za lepší svět!

"Vznikem Amnesty shopu chceme dát našim sympatizantům možnost podpořit boj za lepší svět a zároveň si hodnoty svobody i základních lidských práv vzít na triko a ukázat tak světu na které straně stojí. Během prvních dní jsme zaznamenali velké množství objednávek. Vzhledem k tomu, že se skutečně jedná o limitovanou sérii, je už několik kousků vyprodaných, proto doporučujeme nákup příliš neodkládat," říká Helena Dolejšová, která za Amnesty shopem stojí a dodává, že limitovaná série produktů byla vyfotografována přímo na jednotlivých zaměstnancích a zaměstnankyních české pobočky Amnesty.

 

Navštívit Amnesty shop


Amnesty International je na světě už od roku 1961. Má 10 milionů členů a sympatizantů a je aktivní ve více než 150 zemích či regionech. Při svých kampaních, výzkumech a akcích vždy vychází z ověřených informací, faktů a nezávislých šetření. Často se zabývá konkrétními místy i tématy a mapuje jejich situaci dlouhodobě. Pro spolehlivost informací pořádá vyšetřovací mise, a právě pro svoji důvěryhodnost a politickou nestrannost je dnes mezinárodním hnutím uznávaným po celém světě.


Chcete dát světu hrdě najevo na jaké straně stojíte, co jsou vaše hodnoty a ještě u toho být šik? Koupí produktů z e-shopu Amnesty International podpoříte boj za lidská práva. Navštívit Amnesty shop.



Aktuální petice

  Česká republika

Lidská práva a principy právního státu musejí být v Evropě chráněny

Lidé v Maďarsku a Polsku čelí v čím dál větší míře omezování svobody projevu, cenzuře médií, omezování nezávislosti soudů, útokům na příslušníky menšin a dalšímu porušování lidských práv nebo oslabování demokratických hodnot.

 

Aktuální počet podpisů: 3243 Náš cíl: 3500

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...