Čchen Čen-pching je ve Finsku se svou dcerou

Úspěch

Po příjezdu Čchen Čen-pching do Finska v říjnu 2015 uzavíráme její případ. Mnohokrát děkujeme každému, kdo se podílel na aktivitách na její podporu.
Nejnovější situace
Čchen Čen-pching je ve Finsku se svými dcerami, kde pokračuje v léčbě. Její zdravotní stav se zlepšuje a rodina je šťastná, že je znovu pohromadě.
Čchen Čen-pching nevěděla o kampani Amnesty International, když byla ve vězení, ale později se vše dozvěděla, a za pomoc byla velmi vděčná. Nedávno poslala vánoční dárek do kanceláře Amnesty ve Finsku s následující zprávou:
Chtěla bych poděkovat za vaši podporu pro Falun Gong, jejíž vyznavači v Číně trpí již 7 let. S vaší pomocí jsem dorazila do svobodné země, do Finska, kde žiji spolu se svou dcerou od 9. října 2015.
Vážím si veškerého úsilí, které jste vynaložili, a udělám co bude v mých silách, aby lidé znali pravdu o útlaku Falun Gong v Číně. Znovu vám mockrát děkuji za váš soucit i pomoc.
S její rodinou jsme byli během kampaně v úzkém kontaktu, spolupráce probíhala především s Amnesty International Finsko. Podpora byla přijímána s nadšením a ze vzkazů projevujících solidaritu rodina zvláště ocenila ty od skupiny na Taiwanu.

Původní zdroj: Čchen Čen-pching z hnutí Falun Gong žije se svou dcerou konečně svobodný život ve Finsku.

19.10.2015

Chen Zhenping na svobodě!

Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dobré zprávy. Vězenkyně svědomí, paní Čchen Čen-ping (Chen Zhenping) je na svobodě. Obdrželi jsme dopis od její dcery, paní Zhaoyu Jin z Finska, že se její matce podařilo uprchnout. Zároveň nám v dopise děkovala za podporu, kterou její matka od vás všech dostala.

30.11.2015

Chen Zhenping vzkazuje: "Díky všem z České republiky za podporu!"

Cheng Zhenping se ve Finsku shledala se svou rodinou.

24.3.2016

Výhodný obchod s Čínou na úkor lidských práv?

Výzva prezidentovi ČR v souvislosti s návštěvou prezidenta Čínské lidové republiky Si Ťin-pchinga v Praze

16.12.2015

42 úspěchů v roce 2015

Dvaačtyřicet zpráv o tom, jak jste v roce 2015 pomohli změnit svět.