NIDA activists sentenced to prison terms of between 6 to 8 years

On 6 May, 2014, Baku City Grave Crimes Court issued a judgment on the NIDA activists. The activists were sentenced to prison terms of between 6 to 8 years. Shahin Novruzlu was sentenced to 6 years in prison, Bakhtiyar Guliyev – 7 years, Mammad Azizov – 7 years and 6 months, Rashadat Akhundov – 8 years, Zaur Gurbanli – 8 years, Rashad Hasanov – 7 years and 6 months, Uzeyir Mammadli – 7 years, Ilkin Rustamzade – 8 years.

4.8.2018

Ben Stiller: Musíme udělat víc, abychom ukázali solidaritu s uprchlíky

Zatímco Hollywood bojuje za ukončení rozdělování rodin na americké hranici, nově jmenovaný Velvyslanec dobré vůle UNHCR se podělil o urgentní zjištění z jeho nedávné cesty do Guatemaly: "Jen pár lidí může vyprávět svůj příběh bez obrovského strachu."

30.4.2018

The new Amnesty International campaign reminds of the absurdity of the Russian law against homosexual propaganda in relation with the upcoming football championship.

1.6.2018

AFHGÁNŠTÍ UPRCHLÍCI V PÁKISTÁNU A ÍRÁNU

25.4.2017

Keywan Karimi propuštěn!

Podle sdělení agentury HRANA (Human Rights Activists News Agency) byl íránský režisér Keywan Karimi propuštěn 19. dubna na svobodu.