„Nigerijská vláda nepoleví, dokud dívky nezachráníme,“ píše velvyslankyně

Velvyslankyně Nigérie, Catherine Okonová, odpověděla na výzvu, kterou vznesla Amnesty International Česká republika. Paní Okonová uznala závažnost situace a zároveň nás ujistila, že úsilí její vlády zachránit unesené dívky nepolevuje. "Nigerijská vláda dělá, co může, a přistupuje k problému jak bilaterálně, tak multilaterálně. Těmito přístupy se snaží vypořádat se s povstáním Boko Haram a zajistit bezpečný návrat dívek." Velvyslankyně v dopise také uvedla, že "nigerijská vláda nepoleví, dokud dívky nebudou zachráněné naživu a dokud se znovu v bezpečí neshledají se svými rodinami."

7.6.2018

Oleg po třech týdnech hladovky zhubl 8 kilo a podle svědků není v dobré kondici

7.6.2018

Severokorejský otec doufá, že prezident Trump mu pomůže znovu vidět manželku a syna

On uprchl na Jih, jí se to se synem nepodařilo a kvůli pokusu o útěk jí hrozí pracovní tábor…Jak může pomoct nadcházející summit Severní Korea – USA obyčejným Severokorejcům?

24.5.2018

Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Oleg Sencov se nevzdává a i nadále bojuje za propuštění všech ukrajinských politických vězňů.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.