Za Jerrymem dorazily dopisy z Čech

Úspěch

Dne 16. února, den před Jerrymovými narozeninami, navštívili Jerryma ve vězení zaměstnanci filipínské Amnesty International spolu s jeho manželkou. Předali mu část z mnoha dopisů zaslaných aktivisty napříč celým světem – z Německa, České republiky, Taiwanu, Belgie, Austrálie, Kanady aj. Během návštěvy Jerryme prozradil, že dopisy mu dorazily i přímo a ostraha uvedla, že spolu s přísunem dopisů se muž stal takřka celebritou. On i jeho žena jen těžko dovedli uvěřit, jak rozsáhlou mají ve světě podporu.
„Nikdy nebudu moci dostatečně poděkovat. Ty dopisy mi dávají sílu. V porovnání s dřívějškem dokonce změnily postoj vůči mému případu. Sílu dávají také mé manželce. Nejsme v tomto boji sami. Mnoho další lidí pro nás také hledá spravedlnost,“ nechal se slyšet Jerryme.

20.3.2019

Giyas Ibrahimov a Bayram Mammadov, mladí aktivisté z Ázerbájdžánu jsou konečně na svobodě!

Mladí aktivisté byli propuštěni na základě prezidentské milosti udělené 16. března 2019.

5.3.2019

Egyptský fotoreportér Mahmúd Abu Zeid alias Shawkan je konečně volný

Egyptský fotoreportér Mahmúd Abu Zeid alias Shawkan je po 5 a půl letech strávených ve vězení konečně na svobodě doma v Gíze.

24.5.2018

Oleg Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Ukrajinský režisér odsouzený v Rusku na 20 let za "terorismus" kvůli kritice ruské okupace Krymu chce spravedlnost pro všechny ukrajinské politické vězně.

24.5.2018

Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Oleg Sencov se nevzdává a i nadále bojuje za propuštění všech ukrajinských politických vězňů.