Za Jerrymem dorazily dopisy z Čech

Úspěch

Dne 16. února, den před Jerrymovými narozeninami, navštívili Jerryma ve vězení zaměstnanci filipínské Amnesty International spolu s jeho manželkou. Předali mu část z mnoha dopisů zaslaných aktivisty napříč celým světem – z Německa, České republiky, Taiwanu, Belgie, Austrálie, Kanady aj. Během návštěvy Jerryme prozradil, že dopisy mu dorazily i přímo a ostraha uvedla, že spolu s přísunem dopisů se muž stal takřka celebritou. On i jeho žena jen těžko dovedli uvěřit, jak rozsáhlou mají ve světě podporu.
„Nikdy nebudu moci dostatečně poděkovat. Ty dopisy mi dávají sílu. V porovnání s dřívějškem dokonce změnily postoj vůči mému případu. Sílu dávají také mé manželce. Nejsme v tomto boji sami. Mnoho další lidí pro nás také hledá spravedlnost,“ nechal se slyšet Jerryme.

24.5.2018

Oleg Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Ukrajinský režisér odsouzený v Rusku na 20 let za "terorismus" kvůli kritice ruské okupace Krymu chce spravedlnost pro všechny ukrajinské politické vězně.

24.5.2018

Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Oleg Sencov se nevzdává a i nadále bojuje za propuštění všech ukrajinských politických vězňů.

13.12.2017

Maraton psaní dopisů 2017: Amnesty pořádá největší světovou kampaň za lidská práva

Maraton psaní dopisů pokračuje - podepisujte online!

7.2.2018

Řeč Taibeh