Za Jerrymem dorazily dopisy z Čech

Úspěch

Dne 16. února, den před Jerrymovými narozeninami, navštívili Jerryma ve vězení zaměstnanci filipínské Amnesty International spolu s jeho manželkou. Předali mu část z mnoha dopisů zaslaných aktivisty napříč celým světem – z Německa, České republiky, Taiwanu, Belgie, Austrálie, Kanady aj. Během návštěvy Jerryme prozradil, že dopisy mu dorazily i přímo a ostraha uvedla, že spolu s přísunem dopisů se muž stal takřka celebritou. On i jeho žena jen těžko dovedli uvěřit, jak rozsáhlou mají ve světě podporu.
„Nikdy nebudu moci dostatečně poděkovat. Ty dopisy mi dávají sílu. V porovnání s dřívějškem dokonce změnily postoj vůči mému případu. Sílu dávají také mé manželce. Nejsme v tomto boji sami. Mnoho další lidí pro nás také hledá spravedlnost,“ nechal se slyšet Jerryme.

19.7.2019

Dcera Ševčenkové děkuje příznivcům Amnesty za podporu!

Dcera Ševčenkové sdílela na Facebooku poděkování za dopisy solidarity, které příznivci Amnesty posílají rodině.

26.4.2019

Polské aktivistky podpořilo na 75 tisíc lidí!

Přes 75 tisíc lidí podpořilo čtrnáct polských žen napadených během pochodu pořádaného u příležitosti Dne nezávislosti ve Varšavě.

5.3.2019

Egyptský fotoreportér Mahmúd Abu Zeid alias Shawkan je konečně volný

Egyptský fotoreportér Mahmúd Abu Zeid alias Shawkan je po 5 a půl letech strávených ve vězení konečně na svobodě doma v Gíze.

24.5.2018

Oleg Sencov drží hladovku - posílejte solidární dopisy

Ukrajinský režisér odsouzený v Rusku na 20 let za "terorismus" kvůli kritice ruské okupace Krymu chce spravedlnost pro všechny ukrajinské politické vězně.