Za Jerrymem dorazily dopisy z Čech

Úspěch

Dne 16. února, den před Jerrymovými narozeninami, navštívili Jerryma ve vězení zaměstnanci filipínské Amnesty International spolu s jeho manželkou. Předali mu část z mnoha dopisů zaslaných aktivisty napříč celým světem – z Německa, České republiky, Taiwanu, Belgie, Austrálie, Kanady aj. Během návštěvy Jerryme prozradil, že dopisy mu dorazily i přímo a ostraha uvedla, že spolu s přísunem dopisů se muž stal takřka celebritou. On i jeho žena jen těžko dovedli uvěřit, jak rozsáhlou mají ve světě podporu.
„Nikdy nebudu moci dostatečně poděkovat. Ty dopisy mi dávají sílu. V porovnání s dřívějškem dokonce změnily postoj vůči mému případu. Sílu dávají také mé manželce. Nejsme v tomto boji sami. Mnoho další lidí pro nás také hledá spravedlnost,“ nechal se slyšet Jerryme.

8.6.2017

Osvoboď podpisem!

Probíhá největší Amnesty veřejná akce. Na záchraně nespravedlivě vězněných spolupracují slavní youtubeři i známé tváře.

1.3.2017

„Dopisy vězně ven nedostanou…“ Ruský aktivista si myslí opak.

Jevgenij Vitiško, ruský aktivista v oblasti ochrany životního prostředí, se po roce na svobodě zamýšlí nejen nad významem dopisů na podporu vězněných.

10.12.2016

Týden s Maratonem psaní dopisů

Přidejte se k největší světové kampani za nespravedlivě vězněné a utlačované!

2.3.2017

Budoucí ruský prezident teď možná sedí ve vězení…

Spouštíme printovou kampaň The Future President, která odkazuje na digitální projekt o ruském vězení Prisonexit.org.