Vzdělávací tým Amnesty na stáži v Norsku

Na začátku června se čeští Amnesťáci, kteří mají na starosti vzdělávání, zúčastnili evropského skillsharu v Norsku.

FOTO: Šárka Antošová (ve fialové sukni), Jana Mydlilová (v černé sukni) a Jiří Bejček (ve světlé košili) z české Amnesty popisují evropským kolegům metodiky projektu Živé knihovna AI - čtením k otevřenosti

Tři zástupci české sekce Amnesty International se na začátku června (2. - 9. 6) zúčasnili skillsharu s ostatními kolegy z Evropy. S kolegy ze Slovenska, Slovinska, Maďarska, Portugalska, Dánska, Norska, Moldavska, Nizozemska a Polska řešily vzdělávací výzvy, které přináší jejich práce. Setkání organizovala norská sekce Amnesty a IHREC.

Češi seznamovali ostatní zejména s projektem Živé knihovny Amnesty International - čtením k otevřenosti. Sdíleli zkušenosti z vedení workshopů a jiných aktivit na školách. S velkým ohlasem se setkal projekt a představení jeho metodik.

Živé knihovna Amnesty International - čtením k otevřenosti

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

15.2.2018

STÁŽ V ODDELĚNÍ KAMPANÍ – Koordinátor/ka projektu Amnesty na Metronomu

Hledáme stážistu/ku na pomoc se zajímavým a unikátním projektem.

1.2.2018

ERASMUS Stáž - Amnesty International

Jsi student či studentka VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž v Praze nebo Brně!

22.8.2017

Dobrovolný/á editor/ka videí

18.7.2017

Stáž: Společné vzdělávání romských dětí

Amnesty International ČR hledá stážistu/ku na pomoc s tématem rovného přístupu ke vzdělávání v ČR.