Vzdělávací tým Amnesty na stáži v Norsku

Na začátku června se čeští Amnesťáci, kteří mají na starosti vzdělávání, zúčastnili evropského skillsharu v Norsku.

FOTO: Šárka Antošová (ve fialové sukni), Jana Mydlilová (v černé sukni) a Jiří Bejček (ve světlé košili) z české Amnesty popisují evropským kolegům metodiky projektu Živé knihovna AI - čtením k otevřenosti

Tři zástupci české sekce Amnesty International se na začátku června (2. - 9. 6) zúčasnili skillsharu s ostatními kolegy z Evropy. S kolegy ze Slovenska, Slovinska, Maďarska, Portugalska, Dánska, Norska, Moldavska, Nizozemska a Polska řešily vzdělávací výzvy, které přináší jejich práce. Setkání organizovala norská sekce Amnesty a IHREC.

Češi seznamovali ostatní zejména s projektem Živé knihovny Amnesty International - čtením k otevřenosti. Sdíleli zkušenosti z vedení workshopů a jiných aktivit na školách. S velkým ohlasem se setkal projekt a představení jeho metodik.

Živé knihovna Amnesty International - čtením k otevřenosti

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

3.12.2018

Stážista/ka v mediálním oddělení

Česká pobočka největšího mezinárodního lidskoprávního hnutí hledá do svého mediálního oddělení akční/ho stážistu/ku na pomoc s Instagramem.

11.9.2018

KOORDINÁTOR/KA PRÁVNÍHO PORADENSTVÍ AI ČR

1.2.2018

ERASMUS Stáž - Amnesty International

Jsi student či studentka VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž v Praze nebo Brně!

22.8.2017

Dobrovolný/á editor/ka videí