Vzdělávací tým Amnesty na stáži v Norsku

Na začátku června se čeští Amnesťáci, kteří mají na starosti vzdělávání, zúčastnili evropského skillsharu v Norsku.

FOTO: Šárka Antošová (ve fialové sukni), Jana Mydlilová (v černé sukni) a Jiří Bejček (ve světlé košili) z české Amnesty popisují evropským kolegům metodiky projektu Živé knihovna AI - čtením k otevřenosti

Tři zástupci české sekce Amnesty International se na začátku června (2. - 9. 6) zúčasnili skillsharu s ostatními kolegy z Evropy. S kolegy ze Slovenska, Slovinska, Maďarska, Portugalska, Dánska, Norska, Moldavska, Nizozemska a Polska řešily vzdělávací výzvy, které přináší jejich práce. Setkání organizovala norská sekce Amnesty a IHREC.

Češi seznamovali ostatní zejména s projektem Živé knihovny Amnesty International - čtením k otevřenosti. Sdíleli zkušenosti z vedení workshopů a jiných aktivit na školách. S velkým ohlasem se setkal projekt a představení jeho metodik.

Živé knihovna Amnesty International - čtením k otevřenosti

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz.

13.2.2017

Stáž – Sociální média

Amnesty International ČR hledá do svého týmu flexibilní/ho stážistu/ku pro oblast sociálních médií. Chceš nám pomoct se šířením obsahu, propagací a prací s brandem online? Máš drive a nové nápady, které nás posunou? Pak bychom Tě rádi poznali!

31.3.2017

STÁŽ: Právní poradenství

Amnesty International hledá posilu do oddělení poradenství

19.12.2016

ERASMUS Stáž v Amnesty International

Jsi student VŠ a chceš získat pracovní zkušenost v největší lidskoprávní organizaci? Přihlaš se k nám na Erasmus pracovní stáž!

1.3.2016

Amnesty na NGO Marketu 2016

Letošní bonus – Živá knihovna s aktivisty a zaměstnanci Amnesty!