© Amnesty International

K tématu lidských práv jsem se dostala přes punk, říká v podcastu ředitelka české Amnesty

  Podcast

Příběhy   Česká republika publikován 27.7.2021

Pozvání do sedmnácté epizody AMNESTYcastu přijala ředitelka Amnesty ČR Linda Sokačová.

O mládí v 90. letech, boxu, působení na ministerstvu i o tom, proč je ráda zpátky v neziskovém sektoru a jaká situace byla během ročního působení v roli ředitelky nejnáročnější. Moderuje Erik Bartoš, tiskový mluvčí Amnesty ČR.

Novou epizodu AMNESTYcastu si můžete poslechnout přes platformy: SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsSoundCloud nebo přímo na našem webu: 

Předchozí epizody a další informace o podcastu Amnesty najdete zde. 

Aktuální petice

  Bělorusko

Letošní Nobelovu cenu za mír získal vězněný běloruský bojovník za lidská práva Ales Bjaljacki. Pomožme mu na svobodu!

Dne 14. července 2021 běloruská policie provedla razii v sídlech několika nevládních organizací a domech jejich čelních představitelů. Terčem policejních prohlídek byla i lidskoprávní organizace Vjasna, která monitoruje politické vězně v zemi a poskytuje jim například právní ochranu. Několik členů, mezi nimi Ales Bjaljacki, předseda a zakladatel Vjasny, právník organizace Uladzimir Labkovič, jeho partnerka Nina Labkovičová (ta byla později propuštěna) a místopředseda Vjasny, Valjantsin Stefanovič, bylo policií zatčeno a jsou ve vazbě.

 

Aktuální počet podpisů: 2689 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...