An administrative investigation within the local police dropped

An internal administrative investigation within the local police has been dropped on grounds that the police officers could not be identified and therefore could not be disciplined. This is NOT the criminal investigation, which is still ongoing. Hakan's lawyer said that this was expected (mainly because it was internal and not independent), and that the decision to drop the administrative investigation was made in January, however the lawyer only found out about it very recently.

4.8.2018

Ben Stiller: Musíme udělat víc, abychom ukázali solidaritu s uprchlíky

Zatímco Hollywood bojuje za ukončení rozdělování rodin na americké hranici, nově jmenovaný Velvyslanec dobré vůle UNHCR se podělil o urgentní zjištění z jeho nedávné cesty do Guatemaly: "Jen pár lidí může vyprávět svůj příběh bez obrovského strachu."

1.6.2018

AFHGÁNŠTÍ UPRCHLÍCI V PÁKISTÁNU A ÍRÁNU

1.6.2018

ÚTĚK PŘED NÁSILÍM V SEVERNÍM TROJÚHELNÍKU VE STŘEDNÍ AMERICE

9.2.2018

Prohlášení Amnesty International k dění okolo bývalého koncentračního tábora v Letech u Písku

V Parlamentu ČR probíhá v těchto dnech debata o tom, zda by Tomio Okamura kvůli svým výrokům o koncentračním táboru v Letech u Písku měl přijít o pozici místopředsedy Poslanecké sněmovny.