Amnesty International přišel dopis od Mosese

Úspěch

Já, Moses Akatugba, vyjadřuji pokorně za sebe a svou rodinu hlubokou vděčnost organizaci Amnesty International a všem lidem, které znepokojila má tíživá situace a dali to najevo. Modlím se, aby vás všechny Všemohoucí Bůh zahrnul láskou, smilováním a laskavostí. Nenacházím slova k tomu, abych vyjádřil svůj niterní vděk každému, ale Bůh v jeho nekonečné milosti vás všechny ve vašem úsilí ve jménu Ježíše posílí. Váš věrný Moses Akatugba

24.4.2018

Konference o budoucnosti Sýrie: Lídři nesmí připustit předčasné návraty uprchlíků

V úterý a středu 24. a 25. dubna probíhá v Bruselu velká konference o podpoře Sýrie a okolního regionu.

17.4.2018

Stážista/ka v mediálním oddělení

Česká pobočka největšího mezinárodního lidskoprávního hnutí hledá do svého mediálního oddělení akční/ho stážistu/ku.

24.3.2017

V Bělorusku opět přituhuje: aktivisté a nezávislí novináři v ohrožení

Nejméně 48 lidí bylo nedávno v Bělorusku zadrženo během protestů s názvem „Nejsme příživníci“. Protesty byly zaměřeny proti daním uvaleným na nezaměstnané, tzv. „příživníky“. Mezi zadrženými ve dnech 10. – 12. března 2017 byli organizátoři protestů a nezávislí novináři.

23.8.2017

Veřejnost i umělci pro uprchlíky

Amnesty nasbírala stovky vzkazů vládě od lidí ohledně migrace. Posílá je ministru Chovancovi a upozorní na ně i speciální bytový koncert Give a Home.