Amnesty International přišel dopis od Mosese

Úspěch

Já, Moses Akatugba, vyjadřuji pokorně za sebe a svou rodinu hlubokou vděčnost organizaci Amnesty International a všem lidem, které znepokojila má tíživá situace a dali to najevo. Modlím se, aby vás všechny Všemohoucí Bůh zahrnul láskou, smilováním a laskavostí. Nenacházím slova k tomu, abych vyjádřil svůj niterní vděk každému, ale Bůh v jeho nekonečné milosti vás všechny ve vašem úsilí ve jménu Ježíše posílí. Váš věrný Moses Akatugba

24.3.2017

V Bělorusku opět přituhuje: aktivisté a nezávislí novináři v ohrožení

Nejméně 48 lidí bylo nedávno v Bělorusku zadrženo během protestů s názvem „Nejsme příživníci“. Protesty byly zaměřeny proti daním uvaleným na nezaměstnané, tzv. „příživníky“. Mezi zadrženými ve dnech 10. – 12. března 2017 byli organizátoři protestů a nezávislí novináři.

10.12.2016

Týden s Maratonem psaní dopisů

Přidejte se k největší světové kampani za nespravedlivě vězněné a utlačované!

9.11.2016

Rusko: nová obvinění z mučení vězně svědomí Ildara Dadina jsou šokující, musí být prozkoumána

Amnesty International (AI) žádá okamžité prošetření vážných obvinění z mučení a týrání, která vznesl vězen svědomí Ildar Dadin v dopise uveřejněném v ruském online periodiku Meduza dne 8. listopadu 2016. Dadin, který je vězněný pro svoje nenásilné aktivity a protesty v rámci nepovolených demonstrací, by měl být podle AI okamžitě propuštěn.

9.11.2016

Evropská Unie nutí Afghánistán napít se "z otráveného poháru" výměnou za humanitární pomoc

Vyjednávání s afghánskou vládou o přijímání afghánských občanů zpět do země výměnou za humanitární a rozvojovou pomoc je ostudné.