Amnesty International přišel dopis od Mosese

Úspěch

Já, Moses Akatugba, vyjadřuji pokorně za sebe a svou rodinu hlubokou vděčnost organizaci Amnesty International a všem lidem, které znepokojila má tíživá situace a dali to najevo. Modlím se, aby vás všechny Všemohoucí Bůh zahrnul láskou, smilováním a laskavostí. Nenacházím slova k tomu, abych vyjádřil svůj niterní vděk každému, ale Bůh v jeho nekonečné milosti vás všechny ve vašem úsilí ve jménu Ježíše posílí. Váš věrný Moses Akatugba

6.3.2020

Hledáme novou osobnost do čela Amnesty

Amnesty International Česká republika, dynamická a rostoucí součást největší lidskoprávní organizace na světě, hledá nového ředitele/ředitelku pobočky. Ředitel/ka zodpovídá za chod kanceláře (cca 15 FTE), odpovídá správní radě a tím i členům a členkám hnutí.

14.2.2020

AMNESTY ČR PŘIJME ASISTENTA/KU KANCELÁŘE

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků.

30.4.2019

Filmaři z celého světa žádají propuštění myanmarského režiséra

Přes 450 filmařů z celého světa podepsalo otevřený dopis, v němž barmskou vládu vyzývá k okamžitému propuštění režiséra a dokumentaristy Min Tchin Ko Ko Ďiho z vězení.

18.3.2019

Předání petice - podepisujte však dál!

V pondělí 18. 3. v 11 hodin jsme se sešli před íránskou ambasádou v Praze, abychom předali petici s dopisem za propuštění Nasrín.