Dopis od Alberta Woodfoxe

Děkovný dopis Alberta Woodfoxe
18. leden 2016
Amnesty International USA obdržela děkovný dopis od Alberta Woodfoxe, který došel díky jednomu z místních partnerů.
Posílám pozdravy,
rád bych poděkoval našim přátelům z Amnesty International a Amnesty USA za jejich pozoruhodnou podporu v posledních letech, které vyvrcholily v nedávné kampani Maraton psaní dopisů v prosinci roku 2015. V důsledku této kampaně, jsem obdržel tisíce dopisů z celého světa plné solidarity a podpory. Tyto zprávy zpoza vězeňských zdí se pro mě staly obrovským zdrojem síly, zatímco pokračuji ve svém boji za svobodu.
Peace,
Albert Woodfox

Původní zdroj: Děkovný dopis Alberta Woodfoxe

24.4.2018

Konference o budoucnosti Sýrie: Lídři nesmí připustit předčasné návraty uprchlíků

V úterý a středu 24. a 25. dubna probíhá v Bruselu velká konference o podpoře Sýrie a okolního regionu.

17.4.2018

Stážista/ka v mediálním oddělení

Česká pobočka největšího mezinárodního lidskoprávního hnutí hledá do svého mediálního oddělení akční/ho stážistu/ku.

17.3.2017

Závěrečná zpráva z Maratonu psaní dopisů 2016

24.3.2017

V Bělorusku opět přituhuje: aktivisté a nezávislí novináři v ohrožení

Nejméně 48 lidí bylo nedávno v Bělorusku zadrženo během protestů s názvem „Nejsme příživníci“. Protesty byly zaměřeny proti daním uvaleným na nezaměstnané, tzv. „příživníky“. Mezi zadrženými ve dnech 10. – 12. března 2017 byli organizátoři protestů a nezávislí novináři.