Dopis od Alberta Woodfoxe

Děkovný dopis Alberta Woodfoxe
18. leden 2016
Amnesty International USA obdržela děkovný dopis od Alberta Woodfoxe, který došel díky jednomu z místních partnerů.
Posílám pozdravy,
rád bych poděkoval našim přátelům z Amnesty International a Amnesty USA za jejich pozoruhodnou podporu v posledních letech, které vyvrcholily v nedávné kampani Maraton psaní dopisů v prosinci roku 2015. V důsledku této kampaně, jsem obdržel tisíce dopisů z celého světa plné solidarity a podpory. Tyto zprávy zpoza vězeňských zdí se pro mě staly obrovským zdrojem síly, zatímco pokračuji ve svém boji za svobodu.
Peace,
Albert Woodfox

Původní zdroj: Děkovný dopis Alberta Woodfoxe

24.2.2020

Emil si navzdory důkazům musí odpykat celý trest

Soud se v lednu zabýval možností snížení Emilova trestu, nakonec ale ve vězení zůstane zbylých šest let.

19.7.2019

Dcera Ševčenkové děkuje příznivcům Amnesty za podporu!

Dcera Ševčenkové sdílela na Facebooku poděkování za dopisy solidarity, které příznivci Amnesty posílají rodině.

30.4.2019

Filmaři z celého světa žádají propuštění myanmarského režiséra

Přes 450 filmařů z celého světa podepsalo otevřený dopis, v němž barmskou vládu vyzývá k okamžitému propuštění režiséra a dokumentaristy Min Tchin Ko Ko Ďiho z vězení.

18.3.2019

Předání petice - podepisujte však dál!

V pondělí 18. 3. v 11 hodin jsme se sešli před íránskou ambasádou v Praze, abychom předali petici s dopisem za propuštění Nasrín.