Meriam je na svobodě - i díky Vám!

Meriam dorazila i s celou rodinou do Itálie. Poslední měsíc strávila rodina na Velvyslanectví USA v súdánské metropoli. Teď jsou všichni v pořádku a v bezpečí v Itálii a odtud se budou chtít brzy dostat do USA. V České republice petici za Meriam podepsalo skoro 18 000 lidí – to je skvělé a moc za to děkujeme. Pomohli jste Meriam zachránit život a dostat ji ven z vězení.

31.8.2016

Fred a Yves volní!

Fred Bauma a Yves Makwambala byli s dalšími aktivisty propuštěni 27. srpna, přičemž jim původně hrozil trest smrti.

30.6.2016

Mexiko: Yecenia Armentová propuštěna na svobodu

Yecenie Armentová byla po necelých čtyřech letech propuštěna z vězení, kde byla držena na základě vynuceného doznání po brutálním mučení.

30.3.2016

Prominentní ázerbájdžánský aktivista Alijev na svobodě!

19.10.2015

Chen Zhenping na svobodě!

Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dobré zprávy. Vězenkyně svědomí, paní Čchen Čen-ping (Chen Zhenping) je na svobodě. Obdrželi jsme dopis od její dcery, paní Zhaoyu Jin z Finska, že se její matce podařilo uprchnout. Zároveň nám v dopise děkovala za podporu, kterou její matka od vás všech dostala.