Novinky k uvěznění Phyoe Phyoe Aung

  Článek

25. ledna 2016
22. ledna proběhla prezidentská amnestie. Bohužel se nevztahovala na Phyoe Phyoe Aung, a ta nadále zůstává ve vězení. Zde můžete vidět tiskovou zprávu o amnestii a uvěznění mírového aktivisty Patricka Kum Jaa Lee.
Tato amnestie by měla povzbudit naše úsilí o propuštění Phyoe Phyoe Aung a dalších vězňů svědomí. Jak se zdá, máme jedinečnou příležitost vzhledem k politickému přechodu v Barmě.
17. prosince 2015
Rodičům Phyoe Phyoe Aung bylo umožněno mluvit s ní během soudního slyšení a zprostředkovali tuto zprávu:
"Dopisy, které mi chodí, mi dávají skutečnou inspiraci pro to, co děláme. Začala jsem si všímat, že svět se dívá a fandí nám - nejsme sami. 
Děkuji všem za podporu pro mě i naše hnutí. I když nemůžeme vidět výsledky ve vládě, můžeme ovlivnit jejich způsob myšlení. 
Odeslali jste mi inspirativní a podpůrné dopisy, dopisy o milovaných zvířatech a mazlíčcích, dopisy o svých krásných zemích a některé krásné básně.
Vaše dopisy, to nejsou jen písmena a slova, ale jsou to velké dary a posila nejen pro studenty, ale i pro budoucnost Barmy."
Prosíme kopírujte tato slova a podpořte aktivity zaměřené na její případ.
15. prosince 2015
Velké množství dopisů a pohledů dorazilo k Phyoe Phyoe Aung. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili. Pracovníci v Barmě zajistí, aby se dostaly k její rodině.

Aktuální petice

  Myanmar

Zatýkání, mučení a věznění protestujících, nálety na civilisty nebo obnovené popravy. Situace v Myanmaru se nezlepšila. Pomůžete?

Myanmarská armáda je u moci od vojenského převratu v únoru 2021. V zemi bylo obnoveno provádění poprav a nejméně 16 000 lidí bylo zatčeno. Letecké nálety proti skupinám obyvatelstva způsobily smrt více než 2 300 civilistů a donutily statisíce lidí k opuštění svých domovů. Zahraniční společnosti nadále dováží do země letecké palivo, které armáda zneužívá pro letecké údery. Přidejte se k petici a požadujte zesílení tlaku mezinárodního společenství na Myanmar.

 

Aktuální počet podpisů: 1769 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...