LIU XIA RECEIVES MEDICAL TREATMENT

Liu Xia, 53, has had medical examinations and treatment at several different hospitals in Beijing. The examinations have suggested that she is mainly suffering from psychological stress, anxiety and depression, and the doctors warned this is likely to become worse unless her current living condition changes. However, she continues to be held under illegal house arrest. Many thanks to all those who took action on her behalf. We will continue to work on her case.

30.8.2016

Další souvislosti a svědectví o uprchlících držených na Nauru

Australské aktivity v oblasti migrace na Nauru jsou zahaleny tajemstvím. Austrálie i Nauru dělají vše proto, aby zabránily úniku informací o situaci na ostrově.

16.8.2016

Austrálie: Týrání a zneužívání uprchlíků na Nauru

Vyšetřování na odlehlém ostrově v Pacifiku odhalilo utajované úmyslné špatné zacházení s uprchlíky a žadateli o azyl.

26.6.2015

Mučení ve světě: Co byste měli vědět

23. června je Mezinárodní den na podporu obětí mučení. Členové a podporovatelé Amnesty International ve více než 55 zemích budou pořádat akce, jimiž budou připomínat tisíce lidí, kteří jsou podrobováni mučení po celém světě.