Prohledávat obsah

nalezeno 12 výsledků:

Článek publikován 12.12.2021

Výsměch spravedlnosti. Soud v Británii otevřel cestu k vydání Assange do USA

Britský Nejvyšší soud v pátek přijal odvolání USA proti rozhodnutí nevydat Juliana Assange, čímž otevřel cestu k jeho možné extradici do Spojených států.

Článek publikován 23.9.2021

Všichni uživatelé Facebooku jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější - zvlášť ti s vysokou sledovaností

Americký deník Wall Street Journal získal interní dokumenty, ze kterých vyplývá, že Facebook využívá systém, v němž pro uživatele s vysoce sledovanými profily neplatí žádné nebo jen některé z jeho podmínek používání.

Článek publikován 19.9.2020

Julian Assange bude "testem" justice v Británii a USA

Slyšení ohledně vydání Juliana Assange bylo obnoveno a očekává se, že bude trvat několik týdnů.

Článek publikován 24.2.2020

Spojené státy americké: Skandální zamítnutí víz pro ředitele agentury Forensic Architecture

Vláda USA by měla zrušit rozhodnutí odebrání víz renomovanému vyšetřovateli v oblasti lidských práv Eyalovi Weizmanovi.

Článek publikován 21.2.2020

USA/VB: Zrušte obvinění a zastavte vydání Juliana Assange

24. února se bude rozhodovat o vydání spoluzakladatele WikiLeaks z Velké Británie do USA.

Článek publikován 10.10.2017

Velká Británie: Amnesty odhalila nelegální obchod se zbraněmi s Jižním Súdánem v hodnotě 46 milionů dolarů vyjednaný přímo před očima úřadů

Zpráva zveřejněná dnes Amnesty International odhaluje, jakým způsobem fiktivní firma (tzv. „prázdná skořápka“) z centra londýnského West Endu posloužila jako prostředník v obrovských potenciálních obchodech se zbraněmi do válkou zničeného Jižního Súdánu a dalších zemí, a to díky mezerám v zákonech, které dělají z Velké Británie útočiště pro firmy zapojené do nelegálních převozů zbraní.

Art For Amnesty - obrazy k prodeji

Díky za upozornění...