Soni Soni - vývoj případu

Soni Sodi a její mu synovci Lingram Kodopimu byla 7. února 2014 povolena kauce v souvislosti s obviněním, že jako kurýři převáděli ze společnosti Essar finanční prostředky maoistickým rebelům. Soni Sodi je nyní zproštěna viny v pěti z osmi případů, ve dvou případech jí byla povolena kauce. Její synovec byl zproštěn obvinění v jednom bodě obžaloby, v druhém mu byla povolena kauce. Na Soni Sodi bude pravděpodobně podána další žaloba, ona ani její právníci ale zatím nemají podrobnější informace.

9.11.2017

Vývoj případu - listopad 2017

V současné době je případ posuzován Regionálním státním zastupitelstvím ve Varšavě. Případ nadále sledujeme.

14.4.2018

Lidé na prodej: V Libyi jsou migranti prodáváni jako otroci

Video CNN ukazuje nedávný vývoj uprchlické krize v Libyi, kde jsou tisíce migrantů a uprchlíků drženi v detenčních zařízeních. Zažívají mučení, sexuální zneužívání a jsou dokonce prodáváni na trhu s otroky. Z lidských dražeb se stal velký byznys, do kterého se zapojují pašeráci lidí, ale i členové milic a další skupiny.

27.6.2017

Sinopsis k případu Siao-po