Kosenko může být propuštěn do domácí léčby

Soud dnes podpořil rozhodnutí psychiatrické kliniky, ve které se Michajl Kosenko léčil, a rozhodnul, že Michail již nemusí podstupovat léčbu v nemocnici. Měl by být propuštěn a pokračovat v léčbě doma. Státní zástupce proti rozsudku protestoval a snažil se jej změnit, ale tyto požadavky byly odmítnuty. Kancelář státního zástupce se stále může do deseti dnů proti tomuto rozhodnutí odvolat. Pokud tak neučiní, rozhodnutí nabude platnosti a do měsíce bude Michajl propuštěn. Ruská stránka Grani.ru citovala Xenii Kosenko, která řekla, že „do poslední chvíle nevěřila, že rozhodnutí bude kladné.“ Všem podporovatelům také poděkovala prostřednictvím Facebooku a dodala, že doufá, že příště už jim Michajl bude moci poděkovat sám.

28.11.2018

Soud zamítl propuštění na kauci

Soud dne 26. 11. zamítl žádost o propuštění Ojuba na kauci.

29.7.2018

Svoboda pro Liou Sia ukazuje, že i na Čínu lze tlačit

Dokonce i Peking uznal, že vdova po nositeli Nobelovy ceny se ničeho nedopustila.

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.