Koshenko might be released into home treatment

Today, Checkhov town court in Moscow region supported a request by the psychiatric hospital where Mikhail Kosenko is being treated and ruled that Mikhail no longer needs to be treated in a hospital but could be discharged and continued his treatment at home. The prosecutor's office tried to contest the judgement; the requests, however, were rejected. The prosecutor's office can still appeal against this court decision within 10 days. If not, than the decision comes into force and within month from that Mikhail will be released. Russian website Grani.ru quoted Ksenia Kosenko who said that she "did not believe until the last moment that the decision will be positive." She also posted a thanking message on her Facebook to all the supportem, adding that she hopes that the next time, Michail will be able to thank them by himself.

20.6.2017

“DARUJ DOMOV”: Obrovský globální koncert na podporu solidarity s uprchlíky

1 000 hudebníků bude v září hrát po celém světě na akcích pořádaných Amnesty International a Sofar Sounds. V České republice se k nim přidá například zpěvačka Katarzia!

18.1.2017

Prohlášení komisaře Avramapoulose během jeho návštěvy ostrova Lesbos, Řecko

Jsem na ostrově Lesbos, abych předal velmi důležitou zprávu: Na nás všech, Řecích, Evropanech leží neodkladný úkol humanitární povahy, a to ulehčit situaci zde na ostrovech - jak migrantům, tak obyvatelům těchto ostrovů.

31.12.2016

Rok 2016 nebyl tak špatný, jak si možná myslíte

...aneb 33 důvodů, proč smýšlet o odcházejícím roce pozitivně.