Amnesty International přišel děkovný dopis od Musajevova otce

Amnesty International a ostatní aktivisté,
píši, abych Vám poděkoval za všechny ušlechtilé věci, které děláte, včetně podpory mého syna. Je velice obtížné vyjádřit pocity hlubokého vděku a uznání. Velice nás dojímá, že na světě existují lidé, kteří se zajímají o osud mého nespravedlivě obviněného syna. Děkuji Vám za snahu a za všechny dopisy vyjadřující podporu, které jsou v tak složité situaci velice důležité.
Věřím, že se stavíte proti veškerému bezpráví ve světě a že ho chcete změnit k lepšímu.
Aidzhan Musajev, otec Erkina Musajeva

11.9.2018

KOORDINÁTOR/KA PRÁVNÍHO PORADENSTVÍ AI ČR

30.8.2018

Otevřený dopis pro Google: Nerezignujte na lidská práva výměnou za přístup do Číny!

Ohlášené plány společnosti Google spustit v Číně cenzurovaný vyhledavač by představovaly alarmující kapitulaci v oblasti lidských práv s ničivými důsledky v zemi, kde jsou lidé neustále pronásledováni za vyjádření svých názorů, upozorňuje Amnesty a další skupiny pro lidská práva.

24.4.2018

Konference o budoucnosti Sýrie: Lídři nesmí připustit předčasné návraty uprchlíků

V úterý a středu 24. a 25. dubna probíhá v Bruselu velká konference o podpoře Sýrie a okolního regionu.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.