Amnesty International přišel děkovný dopis od Musajevova otce

Amnesty International a ostatní aktivisté,
píši, abych Vám poděkoval za všechny ušlechtilé věci, které děláte, včetně podpory mého syna. Je velice obtížné vyjádřit pocity hlubokého vděku a uznání. Velice nás dojímá, že na světě existují lidé, kteří se zajímají o osud mého nespravedlivě obviněného syna. Děkuji Vám za snahu a za všechny dopisy vyjadřující podporu, které jsou v tak složité situaci velice důležité.
Věřím, že se stavíte proti veškerému bezpráví ve světě a že ho chcete změnit k lepšímu.
Aidzhan Musajev, otec Erkina Musajeva

6.3.2020

Hledáme novou osobnost do čela Amnesty

Amnesty International Česká republika, dynamická a rostoucí součást největší lidskoprávní organizace na světě, hledá nového ředitele/ředitelku pobočky. Ředitel/ka zodpovídá za chod kanceláře (cca 15 FTE), odpovídá správní radě a tím i členům a členkám hnutí.

14.2.2020

AMNESTY ČR PŘIJME ASISTENTA/KU KANCELÁŘE

Hledáme pravou ruku nás všech, osobu, která bude mít o všem přehled a zvládne jak objednávku kancelářských potřeb, tak i organizaci akcí nebo koordinaci stážistů a dobrovolníků.

9.12.2019

Dobrovolnická výpomoc na kampani Maraton psaní dopisů

Amnesty International ČR hledá dobrovolníky a dobrovolnice, kteří by se podíleli na tvorbě závěrečné zprávy z kampaně Maraton psaní dopisů 2019.

30.4.2019

Filmaři z celého světa žádají propuštění myanmarského režiséra

Přes 450 filmařů z celého světa podepsalo otevřený dopis, v němž barmskou vládu vyzývá k okamžitému propuštění režiséra a dokumentaristy Min Tchin Ko Ko Ďiho z vězení.