Amnesty International přišel děkovný dopis od Musajevova otce

Amnesty International a ostatní aktivisté,
píši, abych Vám poděkoval za všechny ušlechtilé věci, které děláte, včetně podpory mého syna. Je velice obtížné vyjádřit pocity hlubokého vděku a uznání. Velice nás dojímá, že na světě existují lidé, kteří se zajímají o osud mého nespravedlivě obviněného syna. Děkuji Vám za snahu a za všechny dopisy vyjadřující podporu, které jsou v tak složité situaci velice důležité.
Věřím, že se stavíte proti veškerému bezpráví ve světě a že ho chcete změnit k lepšímu.
Aidzhan Musajev, otec Erkina Musajeva

24.4.2018

Konference o budoucnosti Sýrie: Lídři nesmí připustit předčasné návraty uprchlíků

V úterý a středu 24. a 25. dubna probíhá v Bruselu velká konference o podpoře Sýrie a okolního regionu.

12.4.2018

DOBRÉ ZPRÁVY Z FILIPÍN: JERRYME CORRE JE PROPUŠTĚN!

Od ledna 2018 se uskutečnila série slyšení týkající se Jerrymeho drogových obvinění. Dne 2. března byl schválen návrh zastavení trestního stíhaní a to kvůli nedostatku důkazů. Jerryme byl propuštěn tentýž den.

17.4.2018

Stážista/ka v mediálním oddělení

Česká pobočka největšího mezinárodního lidskoprávního hnutí hledá do svého mediálního oddělení akční/ho stážistu/ku.

24.3.2017

V Bělorusku opět přituhuje: aktivisté a nezávislí novináři v ohrožení

Nejméně 48 lidí bylo nedávno v Bělorusku zadrženo během protestů s názvem „Nejsme příživníci“. Protesty byly zaměřeny proti daním uvaleným na nezaměstnané, tzv. „příživníky“. Mezi zadrženými ve dnech 10. – 12. března 2017 byli organizátoři protestů a nezávislí novináři.