Musajeva navštívila ve vězení jeho rodina

Rodiče navštívili Musajeva na konci ledna ve vězení v Navoi. Jeho rodiče poté sdělili Amnesty International, že je Musajev ve špatném zdravotním stavu bez přístupu k vhodným léčebným prostředkům. Musajev trpí mnoha zdravotními obtížemi, v rámci snížené obranyschopnosti je náchylný k infekcím, přístup k antibiotikům však nemá. Přes velké obtíže bylo jeho rodičům umožněno předat Musajevovi jimi zakoupená antibiotika. Musajev je izolován jak od ostatních vězňů a je mu zakázáno s nimi jakkoli komunikovat. Nedostává ani dopisy a vzkazy z vnějšího prostředí.

3.7.2017

Liu Sia-po stále ve vězení

Velmi smutná zpráva přichází z Číny. U Liu Sia-po se rozvinula rakovina jater. Nyní je v nemocnici, přesto není, ani podmínečně, propuštěn. Rodina trvá na léčbě mimo vězení a Amnesty nadále tlačí na urychlené bezpodmínečné propuštění.

19.1.2017

Ildar převezen do nové věznice

Dne 6. ledna byla Ildarova rodina informována o převozu Ildara do věznice Kolonie 5 na Altaji v oblasti jižní Sibiře.

19.11.2016

Rosmit Mantilla propuštěn!

Rosmit Mantilla byl ve čtvrtek večer propuštěn!

5.8.2016

Domácí vězení prodlouženo a Natálie děkuje za podporu!