Erkin Musajev je VOLNÝ!

Úspěch

10. srpna byl Erkin propuštěn. V osobním vzkazu pro Amnesty International děkuje všem, kdo je podpořili.

"Rád bych vyjádřil svou nejhlubší vděčnost všem aktivistům Amnesty International, stejně jako všem, kteří mě a mou rodinu podporovali v obtížné době. Toto je skutečně velké vítězství a váš příspěvek k němu je neocenitelný. Mnoho lidí v trestanecké kolonii sledovalo náš boj a vy dáváte naději těmto lidem. Ve skutečnosti to není jen moje vítězství, ale také výhra všech těch, kteří byli nespravedlivě odsouzeni. Děkuji vám za vše, co jste pro mě udělali.", vzkazuje Erkin.

Více o jeho případu

10.9.2018

Shawkan bude volný

Egyptský fotoreportér by měl být propuštěný - odseděl si ve vazbě už celý trest, který mu 8. září určil soud.

19.2.2018

Ali Feruz je volný!

17.4.2018

Blogger Druklo propuštěn, přesto případ sledujeme.

Podle zpráv, které jsme dostali, je Druklo volný, nicméně zůstává pod policejním dohledem. proto jeho případ budeme nadále sledovat.

9.8.2017

Lim Hyeon-soo by měl být volný!

Agentura Reuters informovala, že by měl být pastor propuštěn 9. 8. na svobodu údajně z humanitárních důvodů!