Smutná zpráva z Kamerunu

Jean-Claude Mbede, jehož jsme se zastávali od roku 2011, kdy byl uvězněn za homosexualitu, zemřel. Příčinou úmrtí byla kýla, kterou si přivodil ve vězení. Jeanu-Claude projevily podporu tisíce lidí z ČR - i díky ní byl po roce věznění podmínečně propuštěn. "Vaše dopisy pro mě byly ve vězení majákem naděje. I když se teď raduji ze své svobody, nebudu mít klid, dokud nebudeme svobodní opravdu všichni," napsal tehdy v děkovném dopise. Po propuštění jej však stále trápily zdravotní problémy, kterým Jean-Claude minulý pátek podlehl.

9.7.2018

Aktivisti v Moskvě během MS ve fotbale tvoří "živou" LGBT vlajku

14.5.2018

iDnes: Kampaň Jsme fér nasbírala 68 000 podpisů!

25.4.2018

LGBT+ komunita může mít na nadcházejícím fotbalovém šampionátu v Rusku problémy

Sáhnutí na zadek – 15 dní za mřížemi. Projevení náklonnosti – pokuta 5000 rublů. Pusa – deportace. Až takhle extrémní můžou být důsledky aplikace ruského zákona proti propagaci homosexuality. Amnesty na to poukazuje v nové kampani spojené s fotbalem.

3.4.2018

Láska je láska

Láska nezná diskriminaci a ani naše zákony by neměly. Připojte se ke kampani Jsme fér za rovné manželství pro všechny!