Dobrovolník/ice na pomoc s vánočním večírkem Amnesty

  Článek

Inzeráty publikován 8.11.2019

V Amnesty International se letos chystá opravdu velký vánoční večírek a my bychom k tomu potřebovali pár pomocných rukou, nějakou tu hlavu navíc a nohy se taky budou hodit. Bude to VELKÉ a bude to ZÁBAVA, ale čas nás tlačí a hromady práce limitují. Pomůžeš nám?

Večírek bude 17. prosince a do té doby musíme naplánovat jeho kompletní produkci. Budeme muset sestavit program, najít spoustu dobrovolníků a dobrovolnic, zařídit a pořídit materiál a určitě toho budeme dost i vyrábět.

 

Od tebe budeme potřebovat, abys měl/a čas nám věnovat několik hodin tvého času týdně, aspoň 1x týdně se s námi sejít a pomáhal/a plánovat, vymýšlet a realizovat.

 

Nezáleží, jestli jsi holka nebo kluk ani kolik ti je a co všechno umíš, stačí chuť se podílet na podobné akci, časová flexibilita a smysl pro (občas bizarní) humor.

 

Nabízíme za to prima kolektiv, možnost dalšího uplatnění v rámci organizace a samozřejmě potvrzení tvé nově získané praxe.

V případě zájmu pište office manažerce Helence na helena.dolejsova@amnesty.cz. Do předmětu heslo "Večírek."

Aktuální petice

  Rusko

Ukrajinský lidskoprávní aktivista válečným zajatcem Ruska. Pomůžete Maksymovi Butkevyčovi?

Maksym Butkevyč se jako dobrovolník přidal k ukrajinské armádě, aby bránil svoji vlast. V červenci 2022 se stal ruským válečným zajatcem. Od té doby je odstřižen od světa a ruská média proti němu vedou očerňovací kampaň. V březnu 2023 byl odsouzen v nespravedlivém soudním procesu k třinácti letům vězení za údajné válečné zločiny. Podepište petici a připojte se k boji za jeho okamžité propuštění.

 

Aktuální počet podpisů: 2194 Náš cíl: 3000

Podepíšu

Všechny petice

Tyto webové stránky používají cookies pro zlepšení uživatelského komfortu, předvyplnění údajů podporovatele. Zjistit více...
Díky za upozornění...