Soni Sodi je zatím stále na svobodě, některá obvinění proti ní ale pořád trvají

Soni Sodi a její mu synovci Lingram Kodopimu byla 7. února 2014 povolena kauce v souvislosti s obviněním, že jako kurýři převáděli ze společnosti Essar finanční prostředky maoistickým rebelům. Soni Sodi je nyní zproštěna viny v pěti z osmi případů, ve dvou případech jí byla povolena kauce. Její synovec byl zproštěn obvinění v jednom bodě obžaloby, v druhém mu byla povolena kauce. Na Soni Sodi bude pravděpodobně podána další žaloba, ona ani její právníci ale zatím nemají podrobnější informace.

24.10.2019

14 polských žen je nevinných – soud zrušil všechna obvinění!

Polský soud zrušil obvinění proti 14 polským ženám, které byly v listopadu 2017 napadeny během pochodu organizovaného u příležitosti Dne nezávislosti ve Varšavě.

18.10.2019

ČT: Pořad Byznys ČT24 mj. o vývozu zbraní z Česka do Turecka

2.5.2019

Venezuelský opoziční lídr Leopoldo López je na svobodě!

Leopoldo López přežil několik pokusů o atentát, byl obviněn z 26 trestných činů. V roce 2015 byl odsouzen k 13letému trestu. V roce 2017 byl sice propuštěn z vězení, ale trest si dál odpykával v domácím vězení. Teď je Leopoldo López konečně na svobodě.

9.5.2019

Barmští novináři konečně na svobodě

Ve vězení strávili přes 500 dní. Teď jsou oba novináři agentury Reuters opět na svobodě.