VALNÁ HROMADA 24. 4. 2021, online na Zoom

Vážení příznivci a příznivkyně Amnesty International, na těchto stránkách naleznete informace a podklady, které souvisí s valnou hromadou.

Vytáhněte diáře - 24. dubna je datum letošní valné hromady! Stejně jako vloni, i tentokrát proběhne online. Na každé Valné hromadě musíme zvolit nové členy/ky do orgánů Amnesty, můžeme se vyjádřit k fungování a hospodaření našeho spolku či schválit předložené rezoluce. Letos je však důležité probrat i budoucnost globální AI i české sekce. Věříme, že se nám k těmto debatám podaří sehnat zajímavého hosta, který nám pomůže o takto důležitých otázkách přemýšlet.

Valná hromada je každoroční setkání se všemi, kteří se zajímají o naši činnost a přispívají nám buď finančně, nebo svým časem a nadšením. Valná hromada je rovněž fórem otevřeným každému, kdo se chce dozvědět více o jednotlivých lidskoprávních tématech, o způsobu naší práce a možnostech, jak se zapojit.

Nezapomeňte, že pro plnohodnotnou účast (volební právo, možnost kandidovat, předkládat pozměňovací návrhy či rezoluce), musíte být členy/kami! Pro to, abyste se stali členy/kami Amnesty ČR je od nového roku nutné aktivně se k tomuto členství přihlásit. Jak na to a co musíte splnit, najdete na našich stránkách.

Sledujte tyto stránky a náš Facebook, aby vám neunikly další informace. Brzy se můžete těšit i na oficiální pozvánku s konkrétnějším programem. Těšíme se v dubnu!

Valná hromada proběhne v sobotu 24. 4. 2021 na platformě Zoom. O dalších informacích vás budeme brzy informovat.

DŮLEŽITÉ DOKUMENTY

Příloha č. 3 - Sebehodnotící dotazník

Přihláška ke kandidatuře do Správní rady

Příloha č. 2 - Podpora kandidatury

Přihláška ke kandidatuře do Nominační komise

Přihláška ke kandidatuře do Dozorčí rady

Plná moc k hlasování na valné hromadě 2021

E-mail: valnahromada@amnesty.cz

Telefon: 725 791 395

Kontaktní osobou za kancelář Amnesty International je Anna Obermajerová.

Art For Amnesty - obrazy k prodeji

Díky za upozornění...