Vážení příznivci a příznivkyně Amnesty International, na těchto stránkách naleznete informace a podklady, které souvisí s valnou hromadou.

Na každé Valné hromadě musíme zvolit nové členy/ky do orgánů Amnesty, můžeme se vyjádřit k fungování a hospodaření našeho spolku či schválit předložené rezoluce.

Valná hromada je každoroční setkání se všemi, kteří se zajímají o naši činnost a přispívají nám buď finančně, nebo svým časem a nadšením. Valná hromada je rovněž fórem otevřeným každému, kdo se chce dozvědět více o jednotlivých lidskoprávních tématech, o způsobu naší práce a možnostech, jak se zapojit.

Nezapomeňte, že pro plnohodnotnou účast (volební právo, možnost kandidovat, předkládat pozměňovací návrhy či rezoluce), musíte být členy/kami! Pro to, abyste se stali členy/kami Amnesty ČR je nutné aktivně se k tomuto členství přihlásit. Jak na to a co musíte splnit, najdete na našich stránkách.

Poslední valná hromada se uskutečnila 24. dubna 2021. Datum následující valné hromady bude vyhlášeno v řádném termínu.

ZÁPIS Z VH 2021

Zápis z Valné hromady Amnesty International Česká republika, z.s. 2021

SCHVÁLENO NA VH 2021

Rezoluce - Úprava Stanov 2021

Návrh změn v Jednacím řádu VH

Telefon: 725 791 395

Kontaktní osobou za kancelář Amnesty International je Anna Obermajerová.

E-mail: valnahromada@amnesty.cz

Art For Amnesty - obrazy k prodeji